Vindfjellsamarbeidets føremelding

Her følger offisiell rapport vedr preparering av turløyper i Vindfjelltraktene. (se også eget løypekart med angivelse av parkering/utgangspunkt)

Tirsdag 16.april: Vi preparerer løyper i morgen. Med bakgrunn i kulda om natta starter vi preparering litt ut på dagen. Det er fortsatt mye snø og fine forhold både i og utenfor løypene. Strekninger hvor vann har tinet opp store hull og deler av løypa, vil ikke bli preparert.

Torsdag 11. april: Det er fortsatt mye snø i Vindfjelltraktene og fine forhold for skiturer! Påsken står for døra og vi vil preparere store deler av vårt løypenett i helgen. 

Vi vil vurdere værutviklingen men preparerer høyst sannsynlig lørdag 13.april. Deretter vil vi preparere etter behov utover i påsken.

God påske og god tur! 

Røde Kors har gitt oss beskjed om at de ikke bemanner Årumstua. 

Følg løypemaskinen HER.

Støtt oss!  Klikk deg inn på "Støtt samarbeidet" i menyen til venstre å vær med og bidra til preparerte skiløyper. Eller benytt Vipps til 526485.  :-)

Henstilling: De som ønsker å gå fristil, bør ta hensyn til de klassiske sporene. Der det er kjørt to spor i trasèer som går på bilveger er det en mulighet å skøyte i midten. Utgangspunkt er da Løvås. De klassiske sporene blir totalt ødelagt ved å gå fristil! Og til dere som går på beina i løypene våre : slutt med det. Skiløyper kjøres opp for de som har ski på beina! Det er nok av brøyta skogsbilveger i distriktet til å gå tur på. Det samme gjelder for dere som benytter "fat-bike" når løypene ikke er harde nok.

En bønn til hunde-eiere til slutt: Da det brukes betydelige ressurser for å preparere skiløypene i distriktet for skiløping, hadde det vært fint om dere kunne vise hensyn når løypene er nypreparert! Tenk også på de som kommer etter dere i sporet og fjern eventuell hundemøkk.

GOD TUR !